Silverfox Design
By TokaYachts Nederland

Door Silverfox gebouwd in Nederland en afgebouuwd door TokaYachts in het hart van de Biesbosch. De aluminium sloep Silverfox T serie is volledig naar u wensen aan te passen.

Door het gebruik van hoogwaardig 4 mm dik aluminium en zijn gestroomlijnde vormgeving is dit een echte aanrader
Er kan tot maximaal 60 pk of 10 kw poddrive gemonteerd worden waarmee u het maximale uit deze gestroomlijnde sloep kunt halen.

Look At TokaYachts
Professional designers

Door Silverfox gebouwd in Nederland en afgebouwd door TokaYachts in het hart van de Biesbosch. De aluminium sloep Silverfox T serie is volledig naar u wensen aan te passen.

Standaard is deze sloep al van alle gemakken voorzien, maar is volledig aan uw wensen aan te passen en door de zelflozende kuip zeer gemakkelijk in het onderhoud.

Silverfox / TokaYachts Tander en Sloepen Nederland

Ons instap model is deze Silverfox T-550 Tender. Een echte robuuste “no nonsense” tender / sloep waarvan de inzet eindeloos is. De Silverfox T-550 biedt plaats aan 7 personen die alle ruimte hebben om prettig te kunnen vertoeven. Gebouwd in hoogwaardig aluminium is zij genegen een heel jaar lang in het water te verblijven, mede door de zelflozende kuip heeft u nauwelijks het.

Lees veder 

De  Silverfox Tender T-600 is door zijn prachtige sportieve design een echte blikvanger. Deze indrukwekkende Tender met een lengte van 6.05m biedt ruimte aan maar liefst 8 personen. Naast een uniek design biedt de Tender T-600 ook enorm veel comfort en geweldige vaareigenschappen.

Lees verder

Deze strak met traditioneel belijnde Silverfox Tender 650 is een lust voor het oog. De twee separate boarding trappen vanaf het zwemplateau geven haar een authentieke en eigentijdse uitstraling. De fraai gemodelleerde en royale U bank biedt voldoende ruimte en uitzicht om wel met liefst 8 personen een geweldige dag op het water door te brengen. 

Lees verder

De meer dan stijlvolle Silverfox Tender 700 heeft alles in zich om meerdere dagen achter elkaar te genieten. Met haar lengte van een ruime 7 meter biedt ze alle comfort voor wel 10 personen. Denkt u aan een paar dagen weg?, de U vormige zithoek kan makkelijk worden omgebouwd tot twee riante slaapplaatsen.

Lees Verder

Het absolute vlaggenschip uit de range is de prachtige Silverfox Tender 770. Deze stijlvolle aluminium Tender heeft een lengte van maar liefst 7.75m en met haar riante breedte van wel 2.90m biedt zij een zee aan binnenruimte waardoor u zelfs met 10 personen riant aan boord royaal kunt verblijven. Luxe en comfort zijn de belangrijkste sleutelwoorden van de Silverfox T-770.

Lees Verder

Maar wat is TokaYachts nog meer.

  • Lakken of schadereparatie van uw Yacht, sloep of speedboot. 
  • Reparatie aan uw teakdek of interieur
  • Technische reparaties en onderhoud uitvoeren.
  • Tevens beschikt ons bedrijf over een service bus om op locatie een storing op te lossen of onderhoud uit te voeren.
  • belettering-reclame
  • Onze ervaren reparateurs en spuiters zorgen er voor dat uw boot weer in nieuw staat bij u terug komt!
  • Moderne spuitcabine
  • 24 / 7 service op de weg en op het water

Ben je tevreden laat het ons weten

Tevreden klanten

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.